1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Algemene lichaams check-up met persoonlijke voedings/gezondheids adviezen

Na een uitgebreid intakegesprek geven wij u op basis van persoonlijke gegevens een op uw afgestemd advies.
Dit houdt in een persoonlijk voedingsadvies, maar ook als nodig en indien gewenst natuurlijke geneesmiddel en behandelingen.


50 minuten € 65,-

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een massage die op de blote huid wordt gegeven.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van massage-olie.
Een ontspanningsmassage is zeer geschikt als je je moe en futloos voelt of als je na een drukke dag pijnlijke spieren hebt.
Heb je geen klachten, zit je goed in je vel en ben je energetisch in balans, ook dan is een ontspanningsmassage een aanrader om jezelf te verwennen en in balans te blijven.

25 minuten € 40,-
50 minuten € 65,-

Ontspanningsmassage 30 min gecombineerd met een algemene lichaams check-up

90 minuten € 100,-

Hot Stone Massage

Lichaamsmassage met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

50 minuten € 65,-
90 minuten € 85,-

Shiatsu

Een behandeling bestaat uit het uitoefenen van druk op het lichaam van de ontvanger.
De massage vindt plaats op de grond op een dunne matras (futon). U houdt tijdens de behandeling uw kleding aan. Geadviseerd wordt om losse, gemakkelijk zittende kleding te dragen.
Shiatsu beoogt het evenwicht in lichaam en geest van de ontvanger waar nodig te herstellen, blokkades in de energiestroom op te heffen en deze stroom in het lichaam te optimaliseren.
De basis van Shiatsu is duizenden jaren oud en ligt in het oude China. Het is een behandeling van lichaam en geest en ziel. Shiatsu levert een bijdrage aan het lichamelijke en psychische welzijn en heeft een preventieve werking.

50 minuten € 65,-

Dorn-Breuss Rugmassage

Een fijngevoelige, sterke, energetische rugmassage.
St. Janskruidolie wordt over de wervelkolom ingemasseerd en stimuleert het herstel van de tussenwervelschijven. De zenuwen krijgen meer ruimte en de rug ontspant zich.

50 minuten € 65,-