1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wie is BMD Clinics?

Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Tijdens zijn opleiding ging hij bijles geven aan studenten, in eerste instantie op zolder, en uiteindelijk ontpopte zijn bijbaantje zich tot een echt bedrijf. De Bijlesacademie, een huiswerkinstituut dat nu landelijk 8 vestigingen telt.
Alsof hij het nog niet druk genoeg had, studeerde hij ook nog rechten aan de Eramus Universiteit te Rotterdam.

Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden. Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk 7 jaar geleden in het vak cosmetische geneeskunde. Momenteel is hij werkzaam in meer dan 50 salons en één plastisch chirurgische kliniek. Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies.

Hij staat op internet erg hoog aangeschreven (9+ gemiddeld op basis van 250+ recensies)

Naast de standaard cosmetische behandelingen verricht hij ook chirurgische ingrepen

Botox

Botuline Toxine wordt gebruikt om de spier te ontspannen waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Botuline Toxine wordt vaak gebruikt bij herhaalde spierbewegingen zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen, de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd.
Tijdens de behandeling wordt met kleine prikjes de spier ingespoten met Botuline waardoor deze spier ontspant. Met als resultaat dat de rimpel vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Het resultaat is na ongeveer 5 dagen zichtbaar.

Duurzaamheid
De duur van het effect ligt bij eenmalig gebruik tussen de 3 tot 6 maanden*. Bij regelmatige behandeling zal het cosmetisch effect tot wel zes maanden aanhouden.

Huidreactie
U kunt wat rode plekjes hebben op de behandelende zones. Soms treedt er op de injectieplaats een klein blauw plekje op. Dit trekt meestal binnen twee dagen weg.

De duur van de behandeling
10 minuten

Interval
3 tot 6 maanden

Advies
Dokter B. Mahdavian Delavary adviseert u 48 uur na de behandeling geen inspanningen te hebben waarbij u kan transpireren. Wacht dus met sporten, het bezoek aan een sauna of het nemen van een hete douche.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Tel: 06-53921035

Fillers

Door dokter b. Mahdavian Delavary worden alleen fillers gebruikt die grondig onderzocht en getest zijn op effectiviteit en veiligheid. De meeste fillers die worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden met dehydratatie tot gevolg.
Een filler op basis van hyaluronzuur blijft na injectie meestal tussen 6 en 18 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie. Na de behandeling worden de lijnen in uw gezicht vlakker, minder opvallen en krijgt u een mooie gladdere huid.
Fillers op basis van hyaluronzuur zijn ook uitermate geschikt voor de behandeling van de lippen, na de behandeling worden uw lippen voller en meer uitgesproken.

Welke probleemgebieden kunt u behandelen met fillers?
• Rimpelbehandeling
• Neus-lipplooi
• Lip volumevergroting
• Wallen/Ogen
• Mondhoeken
• Handen
• Neus

Werkwijze
Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in uw huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen na injectie.

Resultaat
Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal van tijdelijke aard en verdwijnt vanzelf.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Tel: 06-53921035

PRP-plasma behandeling (Dracula facelift)

De behandeling
De PRP Plasma is een injectable behandeling en uitermate geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking. Ook voor een doffe en vermoeide huid is het effectief.
Deze behandeling wordt ook wel de Dracula facelift genoemd omdat gebruik wordt gemaakt van het eigen bloed. Er wordt namelijk een kleine hoeveelheid bloed afgenomen en gescheiden in een speciale centrifuge. De bloedplaatjes worden samen met het plasma opnieuw in de huid gebracht. Het mooie van deze behandeling is dat alles ‘lichaamseigen’ is.
Houdt u er rekening mee dat u de eerste 24 uur niet toonbaar bent. Het gelaat is rood en zal ook plasma bevatten wat u gedurende 24 uur op het gelaat moet laten zitten. Daarnaast adviseert dokter B. Mahdavian Delavary u om gedurende 48 uur de zon te vermijden.
De PRP plasma is ook een goede behandeling na een laser behandeling of in combinatie met micro needeling.

Duur van de behandeling
Ongeveer 40 minuten

Voor een optimaal resultaat heeft u 3 tot 4 behandelingen nodig.*

* Dit is een indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Tel: 06-53921035

Macrolane

Macrolane is een filler die gebruikt wordt om volume terug te brengen aan gewenste lichaamsdelen. De filler is op basis van hyaluronzuur die door middel van een naald onderhuids wordt ingespoten. Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat van nature in het lichaam voorkomt, maar naarmate de jaren steeds meer afneemt. Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar.

Toepassingen
Macrolane is een behandeling die toegepast wordt voor bodyshaping en body contouring. De behandeling kan dienen voor het verstevigen of vergroten van lichaamsdelen zoals de billen, heupen, kuiten, armen, littekens en post liposuctie behandelingen. De arts geeft u vooraf deskundig advies over het behandelen van het gewenste lichaamsdeel.

De behandeling
Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats waarin u al uw vragen kunt stellen. Om de behandeling pijnloos te laten verlopen, vindt er vooraf lokale verdoving plaats. De Macrolane wordt vervolgens via een dikkere naald onderhuids ingebracht. De arts zal het ingebrachte gel met de hand verdelen voor een gelijkmatig resultaat. De behandeling duurt gemiddeld tussen de 30-90 minuten en is zeer veilig en pijnloos.

Na de behandeling
De te behandelen gebied zal afgeplakt worden met plakkers die enkele dagen dienen te blijven staan. Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kunnen ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De verdoving zal na enkele uren uitwerken en de zwellingen nemen na enkele dagen af. Voor de pijn die enkele dagen kan aanhouden, wordt aangeraden om vier maal daags twee tabletten paracetamol van 500 mg te slikken.
Na de behandeling krijg je een lijst mee met nazorg en zal de assistent controle afspraken inplannen.

De duur van het resultaat
Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat op een natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgebroken, maar doordat Macrolane gestabiliseerd hyaluronzuur is, zal het resultaat een tot anderhalf jaar aanhouden. Bij herhaalbehandelingen binnen dit termijn, is een minder hoeveelheid van de gel nodig dan de eerste behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Tel: 06-53921035

TCA Peeling

Een TCA (Trichloorazijnzuur) Peeling is een chemische peeling wat de huidstructuur helpt verbeteren, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling van de huid.
Voor de indicaties pigmentvlekken, rokershuid, zwangerschapsmaskers en acne littekens kunt u ook gebruik maken van de TCA Peeling. Voor een optimaal resultaat worden peelings in kuurvorm aanbevolen.

De behandeling
Tijdens de behandeling ervaart u een warm, branderig en trekkerig gevoel. Dit betekent dat de behandeling goed werkt. Na de peeling wordt de huid behandeld met een crème, de zogenaamde Post Peel Mask, die de pijn stopt en ontstekingen van de huid voorkomt.

De effecten van de TCA Peeling zijn:
• Frissere en jongere uitstraling van de huid
• Verbetering van de conditie van de huid
• Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën
• Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
• Verminderen van pigmentvlekken
Deze peeling werkt zowel preventief als probleemoplossend en is geschikt voor iedereen die de gevolgen van huidveroudering wil verminderen. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen. De conditie van de huid verbetert significant van de peeling.

Huidreactie
Na de behandeling zal de huid wat rood zijn, voelt trekkerig aan en er kan een lichte zwelling optreden. De dag na de behandeling zal de huid ‘barsten’ waarna u hoogstwaarschijnlijk zult vervellen en de huid schilferig kan zijn. Na het vervellen kan de huid nog droog en schilferig zijn. Een nieuwe huid is op dat moment in de maak. De totale herstelduur is ongeveer 2 weken.

Nazorg
Na de behandeling smeert u minimaal 4 weken lang zonnebrandcrème op uw gezicht met minimaal factor 30 – 50. Breng dit meerdere malen per dag aan. Een spf-factor (SPF staat voor Solar Power Factor) in uw dagcrème is niet voldoende.

Duur van de behandeling
20 minuten

Consult
Wij adviseren u om eerst een afspraak te maken voor een gratis consult van 10 minuten. De behandelaar informeert u over de behandeling, de te verwachten resultaten en de nabehandeling.

Advies
Wij adviseren u om tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken en vier tot zes weken voor en na de behandeling de huid niet bloot te stellen aan de zon. Op de dag zelf liever geen make-up dragen en de huid gedurende 48 make-uploos houden. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème of andere neutrale crème of zalven zonder parfum zoals Vaseline, kunt u gebruiken bij een trekkerige huid.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Tel: 06-53921035

Bovenooglidcorrectie

Een overschot aan huid bij de bovenoogleden kan zorgen voor een oudere en vermoeide blik. De huid van de oogleden is zeer dun en kan naarmate de tijd haar elasticiteit verliezen. Wanneer de huid ouder wordt, verslapt het onderhuidse bindweefsel en kan het onderliggende vetweefsel naar voren worden geduwd. Dit kan klachten geven zoals een beperking van het zicht, hoofdpijn en een zwaar gevoel rondom de ogen. Vaak is dit aanleiding tot een bovenooglidcorrectie door middel van plastische chirurgie.

Vooraf aan de behandeling
Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats met dokter B. Mahdavian Delavary. Als u vragen heeft, kunt u deze dan stellen. De arts zal u tijdens de behandeling, indien van toepassing, vertellen het gebruik van bepaalde medicijnen te stoppen. Deze bestaan onder andere uit Cumarine, Marcoumar, Sinaspril, Ascal, APC en Kinderasperine.
Er wordt aangeraden om tijdig te stoppen met roken, omdat nicotine problemen kan opleveren bij de wondgenezing. Ook dient er geen make up gedragen te worden tijdens de behandeling.

De behandeling
Vooraf aan de behandeling zullen de oogleden worden schoongemaakt en afgetekend met inkt. Om littekens zoveel mogelijk te beperken, worden de snijlijntjes in de oogplooien getekend. De oogleden worden plaatselijk verdoofd die u na uitwerking niet meer voelt. Met een elektrische mes zal het overschot aan huid en spier worden verwijderd met eventueel een te veel aan vetweefsel. Na de ingreep zal de huid worden dicht gehecht. Een bovenooglidcorrectie kan tussen de 30 en 45 minuten duren.

Na de behandeling
De hechtingen bij een bovenooglidcorrectie zijn oplosbaar. Deze worden na zeven dagen op de kliniek verwijderd. Eventuele wondjes zullen met pleisters worden bedekt. Het is aan te raden om niet alleen naar huis te reizen na de behandeling. Zorg altijd dat u begeleiding bij u heeft.
Zwemmen en make-up aanbrengen worden ten zeerste afgeraden totdat de hechtingen zijn verwijderd. Douchen mag, maar zorg dat u uw oogleden bedekt. Werken is toegestaan, maar vermijd het tillen van zware voorwerpen.

De duur van het resultaat
Het resultaat van een bovenooglid correctie is vaak langdurig. In enkele gevallen zijn er herhaal behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Complicaties en nazorg
Zoals bij alle chirurgische ingrepen zijn er enkele risico’s op complicaties, maar deze komen zelden voor. Enkele complicaties die voor kunnen komen zijn nabloedingen en infecties. In beide gevallen wordt u aangeraden om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.
Complicaties zoals het moeilijk openen en sluiten van de oogleden, roodheid en zwellingen zullen binnen enkele dagen tot weken wegtrekken.

 

Wilt u meer over deze behandeling weten? Tel: 06-53921035

Onderooglidcorrectie

Veel mensen krijgen last van wallen onder de ogen. Dit wordt veroorzaakt door vochtophoping of door het afzakken van het plaatselijke vet rondom de ogen. Daarnaast zal de kringspier rondom de ogen in de loop der jaren afnemen, waardoor het onderooglid losser komt te liggen. Dit is operatief te corrigeren met behulp van een onderooglidcorrectie.

Vooraf aan de behandeling
Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats met dokter B. Mahdavian Delavary. Als u vragen heeft, kunt u deze hier stellen. De arts zal u tijdens de behandeling vertellen het gebruik van bepaalde medicijnen te stoppen.
Er wordt aangeraden om tijdig te stoppen met roken, omdat nicotine problemen kan opleveren bij de wondgenezing. Ook dient er geen make up gedragen te worden tijdens de behandeling.

De behandeling
Een onderooglidcorrectie zal plaats vinden als vast wordt gesteld dat de oorzaak komt door overtollig huid en vetafzakking. Vooraf aan de behandeling zullen de oogleden worden schoongemaakt en plaatselijk verdoofd. Om littekens zoveel mogelijk te beperken, wordt er vlak onder de onderste wimperrand gesneden. Het overtollige huid en vet wordt verwijderd en het huid wordt dicht gehecht aan de wimperrand. Een onderooglidcorrectie duurt gemiddeld 1 tot 2 uur.
Het is aan te raden om niet alleen naar huis te reizen na de behandeling. Zorg altijd dat u begeleiding bij u heeft.

Na de behandeling
De hechtingen bij een onderooglidcorrectie zijn oplosbaar. Deze worden na zeven dagen op de kliniek verwijderd. Eventuele wondjes zullen met pleisters worden bedekt.
Zwemmen en make-up aanbrengen worden ten zeerste afgeraden totdat de hechtingen zijn verwijderd. Douchen mag, maar zorg dat u uw oogleden bedekt. Vermijd het tillen van zware voorwerpen en voorover bukken, omdat dit druk op de ogen levert en herstel van de oogleden vertraagt.

De duur van het resultaat
Het resultaat van een onderooglidcorrectie is vaak langdurig, maar ook afhankelijk van het verouderingsproces van uw huid. Mocht in de loop der jaren het huid verder afzakken, dan kan een nieuwe correctie worden uitgevoerd. In uitzonderlijke gevallen zijn er herhaal behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Complicaties en nazorg
Zoals bij alle chirurgische ingrepen zijn er enkele risico’s op complicaties, maar deze komen zelden voor. Enkele complicaties die voor kunnen komen zijn nabloedingen en infecties. In beide gevallen wordt u aangeraden om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.
Complicaties zoals het moeilijk openen en sluiten van de oogleden, roodheid en zwellingen zullen binnen enkele dagen tot weken wegtrekken.

 

Wilt u meer over deze behandeling weten? Tel: 06-53921035

PlexR

PlexR Soft Surgery is een veilige en innovatieve methode voor non-invasieve medisch-cosmetische behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid verdampt. Middels coagulatie trekken de huidvezels samen wat resulteert in huidverstrakking, remodellering en een liftend effect.

Behandeling
Behandelingen met de PlexR worden uitgevoerd door dokter B. Mahdavian Delavary die speciaal voor deze methode is getraind. De huid wordt 45 minuten voorafgaand aan de behandeling oppervlakkig verdoofd, hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. Of er wordt voor een plaatselijke injectie gekozen die vrijwel meteen verdoofd. Doordat het een non invasieve methode is hoeft er niet gesneden te worden en komen er geen bloedingen en hechtingen aan te pas.

Indicaties
De methode is geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijden. PlexR Soft Surgery kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Het is een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie en het verwijderen van overtollig huid. Daarnaast bewerkstelligd de methode een liftend effect voor zones zoals de kaaklijn, hals, mondhoeken, wenkbrauwen etc. Tevens is PlexR geschikt voor huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken, wratten, ouderdomsvlekken, tatoeage verwijdering, donkere kringen, xanthelasma en striae.

Effect
Naast het bewerkstelligen van huidverstrakking en remoddelering, beschikt de methode over een indirect lang termijneffect. Het geeft een stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastine vezels. Dit zorgt voor verbetering van de huidstructuur.

Resultaat
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid huid overschot, complexiteit van het huidprobleem en individuele wensen. Meestal één behandeling voldoende, soms kunnen er nog één of meerdere behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de indicatie.

Advies
Het advies is om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen met dokter B. Mahdavian Delavary. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit, geeft aan wat u kunt verwachten en de mogelijkheden zijn.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Tel: 06-53921035