1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Tummers Wellness Residence & AloVital

Begin september 2010 zijn Tummers Wellness Residence en AloVital, instituut voor Pure Vitaliteit van Susanne Taubitz, gaan samenwerken om u optimaal te laten genieten van uw verblijf in Valkenburg. De samenwerking vloeit voort uit het feit dat beiden een scala Wellness producten bieden.
Tummers en AloVital werken eraan om u in Wellness-stad Valkenburg thuis te laten voelen.
Dit gevoel zal worden versterkt doordat wij beiden een ruime ervaring en expertise in ons vakgebied hebben waardoor we elkaar perfect aanvullen.
In een speciaal daarvoor ingericht ruimte in Wellness Residence Tummers kunnen wij u diverse behandelingen en arrangementen aanbieden.

Dit betekent dat er naast Klassieke Homeopathie, Metabolic Balance (voedingsadvies) en Dorn Breuss (rugwervel massage), ook Massagetherapie en warmte behandelingen ook een gezondheids-check zal worden aangeboden.

AloVital is een Latijnse naam die staat voor duurzame "Pure Vitaliteit". De naam die dé beoogde intentie is van het resultaat van behandelingen.

AloVital een instituut dat staat voor PURE Vitaliteit.

Sinds september 2009 biedt AloVital een bijzonder product/behandeling aan: de infrarood warmtecabine van Physiotherm uit Oostenrijk, die u nu ook in Wellness Residence Tummers vindt.

De werking van de Physiotherm infraroodcabine is uniek en past perfect in ons Wellness programma.

Alle behandelingen zijn zacht, natuurlijk, diepgaand en zonder bijwerkingen.