1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel & Restaurant Tummers**** is hét Golfhotel van Valkenburg aan de Geul

In de directe omgeving vindt u een ruime keuze aan golfbanen. Dit maakt het gezellige stadje uitermate geschikt om een paar dagen golfen te combineren met een heerlijk ontspannen verblijf.

Golf Arrangementen met overnachting

Golf & Countryclub Hoenshuis - Voerendaal 
De door Baron Paul Rolin ontworpen baan is een 18-holes baan met par 72. De totale lengte van het parcours is 6.066 meter (heren). De lay-out van de baan is gebruiksvriendelijk. De golfbaan is mooi ingepast in het typische Limburgse landschap. Op inventieve wijze is gebruik gemaakt van het bestaande hoogteverschil, waardoor u tijdens het spelen op het ene moment door beschutte glooiingen loopt, om even later op de volgende hole verrast te worden door schitterende vergezichten. De baan is volwassen met een prachtige begroeiing van struiken en bomen langs de fairways. Enkele natuurlijke waterhindernissen zijn uitdagend in de baan geïntegreerd.

International Golf Maastricht
Op ruim negentig meter boven de zeespiegel, is International Golf Maastricht de hoogstgelegen baan van Nederland. Prachtige vergezichten over Nederland en België maken de course een lust voor het oog. De hoogteverschillen en waterpartijen zorgen voor uitdagende en karaktervolle signature holes. Het ontwerp van International Golf Maastricht is van architect Steven Marnoch, die de 18-holes perfect heeft ingebed in de landschappelijke kenmerken van het gebied.

Golfbaan Het Rijk van Margraten
In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan is in topconditie en het afwisselde karakter maakt golfen op deze baan erg aantrekkelijk. Sommige holes zijn omringd door hoogstam fruitbomen terwijl andere een prachtig uitzicht op het omringende landschap bieden. Op de 9-holes Pitch & Putt-baan kunt u naar hartenlust oefenen. Vanaf het gezellige terras heeft u een fantastisch uitzicht tot aan Maastricht. In het sfeervolle clubhuis kunt u van aankomst tot vertrek genieten van lekker eten en de authentieke Limburgse gastvrijheid.

Pitch & Putt Het Rijk van Margraten:
Pitch&Putt Golf is een moderne activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de “kleine” afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau. Of u nu nog nooit gegolfd heeft of een gevorderde golfer bent en het korte spel wilt oefenen: u bent van harte welkom!
Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen, dus kom zoals u bent. Zorg wel voor sportschoenen of gympen en kleding waarin u zich lekker kunt bewegen. Ballen en clubs leent u van Het Rijk van Margraten en ook een korte instructie is in de prijs inbegrepen. U kunt alleen komen, met uw partner of met een groep familie, vrienden of collega’s. Golfbaan Het Rijk van Margraten kan u diverse leuke arrangementen aanbieden!

Zuid-Limburgse Golf- & Country Club Wittem
Golfclub 'Wittem' is één van de mooist gelegen golfbanen in Nederland. Bos en open heuvelland bieden een uniek decor. De baan is ontworpen door het gerenommeerde bureau Hawtree. De eerste 9-holes zijn in klassieke stijl aangelegd in 1956, de tweede 9-holes in 1992. Samen vormen ze een uitdagende combinatie van bosholes en spelen op een geaccidenteerde baan met fraaie vergezichten. De bijzondere, natuurlijke ligging van 'Wittem' betekent ook rust. U hoort alleen de vogels en geen auto's, treinen of vliegtuigen. Vanuit het karakteristieke clubhuis heeft u een mooi uitzicht richting het Drielandenpunt. Genieten dus!

Golf-Residentie Brunssummerheide - Brunssum
Gelegen tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en de Schinveldse bossen, ligt een voor Nederlandse begrippen unieke 45-holes golfbaan. Dit gebied bestaat uit naaldbomen, loofbossen, afgewisseld met vennetjes of grote waterpartijen. Sommige tees op verrassende hoogte geven de golfbaan een heel bijzonder karakter. Ook de fauna is nadrukkelijk vertegenwoordigd in de vorm van roofvogels en diverse soorten klein wild. Golfliefhebbers van verschillende nationaliteiten komen dan ook graag naar Brunssummerheide om hier de 'uitdaging' aan te gaan.

Golfbaan Brunssummerheide beslaat een gebied van 110 ha. en heeft voor elk type speler veel te bieden. Voor de ervaren golfer is de, door Joan Dudok van Heel en later Bruno Steensels ontworpen, 27–holes championship course een ware uitdaging! De zeer geaccidenteerde golfbaan is niet alleen bosrijk, maar ook zeer gevarieerd.

Voor spelers met enige aantoonbare golfervaring biedt de Brunssummerheide een speelse maar spannende 9-holes compact course (5 par-3’s en 4 par-4’s). Beginnende golfers of zij die een keer willen golfen kunnen op de 9-holes par-3 baan terecht. Het huren van het daarvoor benodigde materiaal is mogelijk.

Voor lessen of oefenen kunt u gebruik maken van diverse oefenfaciliteiten. Zo is er een zeer ruime overdekte driving range. Voor het chippen, putten en bunkerslagen kunt u gebruik maken van diverse oefengreens. Voor groepen vanaf 10 personen organiseert Brunssummerheide golfclinics onder begeleiding van hun ervaren PGA-Professionals. Aansluitend speelt u een heuse 9-holes wedstrijd op de 9-holes par-3 baan.

Golf & Country Club Henri Chapelle (België)
Dit fantastische parcours telt 3 golfbanen, 1 x 9-holes en  2 x 18-holes en is gelegen in het hart van het Plateau van Herve en in de nabijheid van zowel de Duitse als de Nederlandse grens. De baan ligt in een heuvelachtige omgeving, waar de fairways gelden als een heuse uitdaging voor de internationale golfspelers en waar u betoverd zult worden door de adembenemende vergezichten.

Haus Kambach Golf - Eschweiler (Duitsland)
Gelegen net over de Duitse grens, in de prachtige en heuvelachtige Eifel. Door de ideale ligging behoort Haus Kambach Golf in Duitsland tot 1 van de golfbanen waar men de meeste speelbare dagen per jaar heeft. De
18-holes PGA-Mastercourse is ontworpen door de architect Dieter R. Sziedat.