1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel & Restaurant Tummers**** is hét Golfhotel van Valkenburg aan de Geul

In de directe omgeving vindt u een ruime keuze aan golfbanen. Dit maakt het gezellige stadje uitermate geschikt om een paar dagen golfen te combineren met een heerlijk ontspannen verblijf.

Golf Arrangementen met overnachting

 

Zuid-Limburgse Golf- & Country Club Wittem

Golfclub 'Wittem' is één van de mooist gelegen golfbanen in Nederland. Bos en open heuvelland bieden een uniek decor.

De baan is ontworpen door het gerenommeerde bureau Hawtree. De eerste 9-holes zijn in klassieke stijl aangelegd in 1956, de tweede 9-holes in 1992. Samen vormen ze een uitdagende combinatie van bosholes en spelen op een geaccidenteerde baan met fraaie vergezichten.

De bijzondere, natuurlijke ligging van 'Wittem' betekent ook rust. U hoort alleen de vogels en geen auto's, treinen of vliegtuigen. Vanuit het karakteristieke clubhuis heeft u een mooi uitzicht richting het Drielandenpunt. Genieten dus!

 

Golf & Countryclub Hoenshuis - Voerendaal

Aan de rand van het Heuvelland te Voerendaal, in Parkstad nabij Maastricht, ligt een van de mooiste golfclubs van Zuid-Nederland.

Rondom een eeuwenoude Limburgse vierkantshoeve tekenden architecten Baron P. Rolin en Wiel Snelder (landschap) een karakteristieke Parkbaan, recent volledig gerenoveerd onder toezicht van architect Bruno Steensels.

Zacht glooiende fairways, mooie bomen, vijvers en beken, goed beschermde greens en lengte - 6.304m van de backtees - zorgen voor een uitdagende indeling van de holes. Deze vragen om goed ‘course management’, getuige ook de Slope & Course ratings van de baan. De «18e van Hoenshuis», voorlangs het terras van het prachtige Clubhouse, verzekert een bewogen finale.

Het baanonderhoud gebeurt volgens hoge kwaliteitsstandaarden en in een visie om de ecologische impact te minimaliseren. De Championship Course is het gehele jaar open met zomergreens.

De uitgebreide faciliteiten van de Hoenshuis Golf Academy, met 3 putting greens, een overdekte en verlichte Driving Range en een Pitch & Putt Course worden ook gewaardeerd.

Golfbaan Het Rijk van Margraten

In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan is in topconditie en het afwisselde karakter maakt golfen op deze baan erg aantrekkelijk. Sommige holes zijn omringd door hoogstam fruitbomen terwijl andere een prachtig uitzicht op het omringende landschap bieden.

Op de 9-holes Pitch & Putt-baan kunt u naar hartenlust oefenen. Vanaf het gezellige terras heeft u een fantastisch uitzicht tot aan Maastricht.

In het sfeervolle clubhuis kunt u van aankomst tot vertrek genieten van lekker eten en de authentieke Limburgse gastvrijheid.

Pitch & Putt Het Rijk van Margraten:
Pitch&Putt Golf is een moderne activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de “kleine” afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau. Of u nu nog nooit gegolfd heeft of een gevorderde golfer bent en het korte spel wilt oefenen: u bent van harte welkom!

Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen, dus kom zoals u bent. Zorg wel voor sportschoenen of gympen en kleding waarin u zich lekker kunt bewegen. Ballen en clubs leent u van Het Rijk van Margraten en ook een korte instructie is in de prijs inbegrepen. U kunt alleen komen, met uw partner of met een groep familie, vrienden of collega’s. Golfbaan Het Rijk van Margraten kan u diverse leuke arrangementen aanbieden!

International Golf Maastricht

Op ruim negentig meter boven de zeespiegel, is International Golf Maastricht de hoogstgelegen baan van Nederland. Prachtige vergezichten over Nederland en België maken de course een lust voor het oog. De hoogteverschillen en waterpartijen zorgen voor uitdagende en karaktervolle signature holes.

Het ontwerp van International Golf Maastricht is van architect Steven Marnoch, die de 18-holes perfect heeft ingebed in de landschappelijke kenmerken van het gebied.

 

Golf-Residentie Brunssummerheide - Brunssum

Gelegen tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en de Schinveldse bossen, ligt een voor Nederlandse begrippen unieke 45-holes golfbaan. Dit gebied bestaat uit naaldbomen, loofbossen, afgewisseld met vennetjes of grote waterpartijen. Sommige tees op verrassende hoogte geven de golfbaan een heel bijzonder karakter. Ook de fauna is nadrukkelijk vertegenwoordigd in de vorm van roofvogels en diverse soorten klein wild. Golfliefhebbers van verschillende nationaliteiten komen dan ook graag naar Brunssummerheide om hier de 'uitdaging' aan te gaan.

Golfbaan Brunssummerheide beslaat een gebied van 110 ha. en heeft voor elk type speler veel te bieden. Voor de ervaren golfer is de, door Joan Dudok van Heel en later Bruno Steensels ontworpen, 27–holes championship course een ware uitdaging! De zeer geaccidenteerde golfbaan is niet alleen bosrijk, maar ook zeer gevarieerd.

Voor spelers met enige aantoonbare golfervaring biedt de Brunssummerheide een speelse maar spannende 9-holes compact course (5 par-3’s en 4 par-4’s). Beginnende golfers of zij die een keer willen golfen kunnen op de 9-holes par-3 baan terecht. Het huren van het daarvoor benodigde materiaal is mogelijk.

Voor lessen of oefenen kunt u gebruik maken van diverse oefenfaciliteiten. Zo is er een zeer ruime overdekte driving range. Voor het chippen, putten en bunkerslagen kunt u gebruik maken van diverse oefengreens. Voor groepen vanaf 10 personen organiseert Brunssummerheide golfclinics onder begeleiding van hun ervaren PGA-Professionals. Aansluitend speelt u een heuse 9-holes wedstrijd op de 9-holes par-3 baan.

Golf & Country Club Henri Chapelle (België)

Golf Henri-Chapelle, is vooral een uitzonderlijke omgeving. Het landschap is typisch voor het Land van Herve: groen en heuvelachtig. Het past perfect in een magische omgeving, omringd door bomen, hagen, velden en fruitbomen …

In feite, Henri-Chapelle, is niet een baan, maar drie: “Les Viviers” (18 holes), “Le Charlemagne” (18 holes) en “La Chapelle” (9 holes). Ongeacht uw niveau, ongeacht uw behoeften, er is altijd een baan binnen handbereik.

De 18-holes Les Viviers is een uitdaging voor iedere ervaren golfer. Bunkers en waterhindernissen van de 18-holes golfbaan Charlemagne zullen u verrassen. Voor enthousiaste beginners is er de 9-holes La Chapelle. Een buggy is dan ook aan te raden.

Haus Kambach Golf - Eschweiler (Duitsland)

Gelegen net over de Duitse grens, in de prachtige en heuvelachtige Eifel.
Door de ideale ligging behoort Haus Kambach Golf in Duitsland tot 1 van de golfbanen waar men de meeste speelbare dagen per jaar heeft.
De 18-holes PGA-Mastercourse is ontworpen door de architect Dieter R. Sziedat.