1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Restaurant Tummers is Bistro Perron21

WELKOM BIJ BISTRO PERRON 21

Geopend van woensdag tot en met zondag 
17.30 - 21.00 uur

- Maandag en dinsdag gesloten -

Jouw hotspot en restaurant nabij het historische station van Valkenburg aan de Geul.
Een plek voor gezellige ontmoetingen of een onbezorgde avond. Strijk neer in onze lounge voor een smakelijke hap en een lekker drankje óf reserveer een tafel in ons gastronomische restaurant voor een uitstekend diner. 

BISTRO PERRON 21

Op 5 stappen van het oudste station van Nederland, vindt je een plek waar smaakpapillen geprikkeld worden. Een gastronomisch restaurant met een excellente keuken en een stijlvolle ambiance, waar je de tijd kunt nemen om te genieten van verfijnde gerechten uit de Franse keuken, gemaakt van streekeigen producten.

De menukaart bestaat uit diverse naar het seizoen samengestelde menusuggesties, die een drie- of viergangen smaaksensatie garanderen. Om het plaatje compleet te maken bieden wij een uitgebreide wijnkaart met o.a. wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje en Zuid-Afrika. Laat je verrassen.

LOUNGE & DINE

Even afschakelen met een hapje of een drankje? Zoek een gezellige plek in onze lounge en geniet van onze brede drankenselectie of een heerlijk gerecht van onze kaart.
Speciaal voor onze lounge selecteerde onze Chef een aantal gerechten die smaken op elk moment van de dag: simpel, snel maar vooral enorm smakelijk. Kom tot rust of klets bij met vrienden.
Sit back & relax.