Kunnen we u verblijden?

Welkom op de officiële website Golf & Wellness Hotel Tummers Valkenburg. We zijn verheugt u hier de laagst mogelijke prijs te mogen bieden! En waarom zou u meer betalen dan nodig is?

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel gelegen in Valkenburg in het hart van Zuid-Limburg

Hotel & Restaurant Tummers te Valkenburg, is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Valkenburg aan de Geul, tegenover het sprookjesachtige treinstation waar het hotel tevens een sfeervolle brasserie en een unieke vergader- en feestlocatie heeft gevestigd.

Hotel & Restaurant Tummers te Valkenburg is gelegen in het hart van Zuid-Limburg, op 8 km van Maastricht en Heerlen en 10 km van Maastricht-Aachen Airport.

Hotel & Restaurant Tummers te Valkenburg omvat in totaal 34 hotelkamers. Deze zijn onder te verdelen in:

  • 22 standaard kamers
  • 1 familiekamer
  • 4 luxe kamers
  • een romantische Torensuite
  • 4 luxe Wellness Suites
  • 2 luxe Wellness Appartementen

Kamerprijzen en arrangementen zijn exclusief de toeristenbelasting
à € 2,00 per persoon per nacht.

Check-in/check-out:
Check-in: vanaf 14.00 uur
Check-out: vóór 11.00 uur

Indien u eerder arriveert en de kamer is nog niet beschikbaar, of op de dag van vertrek uw bagage wenst te stallen, kunt u ervoor kiezen om uw bagage bij de receptie achterlaten.

Uitgebreid ontbijtbuffet:
Maandag t/m vrijdag van 07.30 - 10.30 uur.
Zaterdag en zondag van 08.00 - 10.30 uur.

Internet:
U kunt in het gehele hotel, inclusief de Wellness Residence, gratis gebruik maken van WIFI.

Arrangementprijs:
De genoemde prijzen bij arrangementen zijn per persoon, op basis van tweepersoonskamer bezetting. De éénpersoonstoeslag bedraagt € 30,- per persoon per nacht.

Parkeren:
Achter het hotel bevindt zich een, met camera bewaakte, parkeerplaats. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per auto per nacht. Daarnaast beschikt het hotel ook over een, met camera bewaakte, parkeergarage. Hiervoor bedragen de kosten € 10,00 per auto per nacht.

Annuleren:
Individuele reserveringen kunt u tot 24 uur voor de dag van aankomst, kosteloos annuleren. Bij reserveringen die later geannuleerd worden en/of no show, zijn wij genoodzaakt de kosten van de eerste nacht volledig in rekening te brengen.