1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Lieve gast,

Allereerst wensen wij iedereen en in het bijzonder alle medewerkers in de zorg, heel veel sterkte in deze uitdagende en onzekere tijd. Wij wensen ieder een goede gezondheid toe en een spoedige beterschap voor getroffenen.

Dan informeren wij u graag hoe wij in ons hotel omgaan met COVID-19. Conform de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd, volgen wij de richtlijnen van het RIVM om besmetting of overdracht van COVID-19 te voorkomen. Dit betekent dat wij onderstaande maatregelen treffen tot en met 6 april:

  • Omwille van de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers, hebben wij besloten alle faciliteiten te sluiten t/m 28 april. Wij hopen hiermee bij te dragen aan het inperken van het risico voor allen in de samenleving.
  • Voor reserveringen met aankomst na 28 april worden gasten nog niet actief benaderd. Gezien de toespraak van onze Minister President Mark Rutte verwachten wij na 28 april onze dienstverlening mogelijk te verruimen.
  • Omtrent de verdere ontwikkelingen van COVID-19, zullen wij de richtlijnen van het RIVM nauwlettend volgen.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld uw boeking, belt u ons gerust, tel. 0031 43 601 3741, samen komen we er zeker uit. De receptie is ongewijzigd geopend. Ook onze medewerkers gaan door met de voorbereidingen van het voorjaar waarin wij hopelijk u en andere gasten weer mogen verwelkomen. 

Met vriendelijke groeten,

Familie Tummers