1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Golf & Wellness Hotel Tummers Valkenburg


GOED NIEUWS:

* Ons hotel is geopend
* Ons restaurant en onze bar zijn geopend
* Met het hele gezin aan één tafel
* Genieten bij Tummers volgens de richtlijnen van het RIVM
* Kosteloos annuleren tot 24 uur voor de dag van aankomst, om welke reden dan ookGenieten van de herfst in Limburg

Hartelijk welkom bij Hotel & Restaurant Tummers****, hét Golf- en Wellness hotel in de gezellige toeristenstad Valkenburg in het Zuid-Limburgse heuvelland. Een familiehotel met een gastvrije geschiedenis van meer dan 80 jaar, met oog voor detail en individuele aandacht en voor velen hen favoriete hotel in Valkenburg.

Heerlijk dineren en wijnen in ons restaurant PERRON21

De aan Valkenburg gelegen natuur is er voor u om te ontdekken. Waai er lekker uit, laat u verassen door de prachtige omgeving en de heuvels die het Limburgse landschap u te bieden heeft. Liever een wandeling door de stad? Geniet dan van de gezellige binnenstad. Bent u net als vele andere toe aan rust, ruimte en plezier? Hotel Tummers biedt tijdelijk het Herfst-arrangement met 2 overnachtingen, uitgebreid ontbijt en een culinair diner en daarnaast ontvangt u een fles huiswijn. Boek direct het arrangement en blijf overnachten in Limburg. Uiteraard kunt u ook een tafel reserveren voor de tweede avond.

Boek het Herfst-Arrangement 

Kerst in Valkenburg

Ook dit jaar vieren wij de Kerstdagen graag samen met jullie. Speciaal daarom hebben wij de volgende arrangementen samengesteld. Klik snel op één van onze arrangement voor meer info.

2 daags Kerst arrangement  3 daags Kerst arrangement